algemene voorwaarden

De verkoper

De webwinkel STUDIO LOTTE is gevestigd in België, potteriehoek 20, 8531 Hulste. Ondernemingsnummer BE 0837 994 084


Toepassing

De verkoopsovereenkomst komt tot stand tussen LOTTE en de meerderjarige klant op het ogenblik dat een bestelling wordt geplaatst en vervolgens bevestigd. Ieder die bij LOTTE een bestelling plaatst verklaart zich akkoord met de verkoopsvoorwaarden.


Leveringsvoorwaarden

Termijn:
Voorradige producten die niet moeten worden aangepast, worden 1 à 2 werkdagen na betaling verzonden.
De leveringstermijn kan echter langer zijn voor producten die aangepast moeten worden (personaliseren, maatwerk, vergulden, groter – kleiner maken,…) STUDIO LOTTE kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost. De Koper bezorgt aan STUDIO LOTTE het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient STUDIO LOTTE de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.


Verzendkost (binnen België):
Je pakje wordt geleverd samen met de gewone post (geen handtekening vereist), je betaalt hiervoor €3.90. Mijn ervaring om op deze manier te werken is  positief en hoge verzendkosten worden vermeden. Voor bestellingen vanaf €80 wordt het pakket zonder meerprijs verzonden. 
Als u opteert om het pakket af te halen in mijn atelier, worden de eventueel aangerekende verzendkosten terug betaald. 
Gouden juwelen kunnen enkel worden afgehaald en worden niet verzonden per post.


Betalingen

De prijzen vermeld op de website zijn uitgedrukt in euro, incl. BTW en excl. verzendkost. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. STUDIO LOTTE kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van duidelijke invoer-, zet-, of drukfouten. 

De betalingsmogelijkheden zijn:
- Cash (enkel bij persoonlijke levering of afhaling, op afspraak ([email protected])
- Via credicard (Mastercard, Visa,…) Deze betalingen worden verwerkt door stripe, hierdoor wordt een veilige betalingsoverdracht gegarandeerd. https://stripe.com/be
- Overschrijving : In dit geval dient u uw bestelling via mail te plaatsen, met een duidelijke vermelding van het (de) gewenste product(en). In antwoord op uw bestellingsvraag zal een mail worden verstuurd met het verschuldigde bedrag. Na ontvangst van uw betaling op de rekening BE72 7512 1065 2516 wordt de bestelling verstuurd. 

 

Herroepingsrecht
Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
Artikelen die niet aan uw wensen voldoen of bij aankomst beschadigd zijn, kunnen terug gezonden worden nadat u dit gemeld heeft via e-mail ([email protected])
Nadat ik uw e-mail beantwoord heb, kunt u uw artikelen terugsturen naar STUDIO LOTTE, potteriehoek 20, 8531 Hulste onder volgende voorwaarden:

- Het artikel dient in ongewijzigde staat (nieuw + eventueel labels) teruggestuurd worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
- De verzendkosten zijn ten laste van de koper.
- Van zodra wij de artikelen in originele staat terug in ons bezit hebben, storten wij u het verschuldigde bedrag (met uitz. van de postkost) binnen de 30 dagen terug.
Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan door STUDIO LOTTE.